ESTADES CAP DE SETMANA


Un Cap de setmana per gaudir i trobar-se amb si mateix en un entorn meravellós enmig dels Pirineus

El cavall, per les seves característiques úniques, representa pel genet una part essencial d’una activitat agradable que pot convertir-se en una passió.

El contacte amb els cavalls enforteix tant física com psicològicament a tothom i especialment a les persones que pateixen trastorns físics, psíquics, sensorials, emocionals o socials.

A nivell físic muntar a cavall genera un millor to muscular i desenvolupament psicomotor, control de l’equilibri, millora la postura i la coordinació de moviments i proporciona una major presa de consciència del propi cos.
A nivell psicològic, a partir de les diferents activitats que es realitzen amb els cavalls s’afavoreix la comunicació, l’autoestima, la confiança en si mateix i l’autocontrol. Augmenta la responsabilitat i la sensibilització respecte a les pròpies capacitats. S’aprèn a respectar i es potencia la relaxació.
A nivell social es descobreixen noves formes de comunicació (amb l’animal i per mitjà d’ell) i s’estimula la capacitat de relacionar-se amb els altres.PROGRAMADIVENDRES
· Allotjament Pensió La Creu, d'Esterri d'Àneu
DISSABTE
· Allotjament i esmorzar
· Excursió ½ dia a cavall, més dinar
DIUMENGE
· Esmorzar

Preus : Cap de setmana per 103€ per persona ( temporada Alta: Juliol i Agost)
Cap de setmana per 97€ per persona ( temporada Baixa: resta de l’any)Places limitades, prèvia reserva.
Més informació i reserves a: 685 111 858 xicdegonoi@yahoo.es o bé a Pensió La Creu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada